zgrada

Kompanija 5th Dimension

5th Dimension d.o.o. je društvo za projektovanje i proizvodnju računarskih informacionih sistema koje na bh. tržištu uspješno posluje već više od 20 godina. Tokom svih ovih godina rada izradili smo mnoga programska rješenja, te uspješno okončali niz domaćih i inozemnih projekata. Korištenjem naših poslovno-informacionih rješenja imate mogućnost da automatizujete osnovne procese, donosite bolje poslovne odluke i poboljšavate operativni učinak. Lokalna prisutnost i lokalno poslovanje omogućilo nam je da stvorimo neraskidive i prisne veze sa našim dugogodišnjim komitentima. Uposlenici 5D svakodnevno brinu o sadašnjim i budućim komitentima jer je podrška najvažniji dio našeg svakodnevnog rada. Naša kompanija proizvodi programska rješenja najnovijim alatima prateći sva kretanja u razvoju informatike kao nauke i informatike kroz tehnološki razvoj. Aktivno dorađujemo aplikaciju 5D ELEMENT tokom cijele godine i brzo je prilagođavamo zakonskim izmjenama. Ponosno možemo reći da je dinamika razvoja našeg poslovnog sistema u potpunosti u toku sa razvojem poslovnih trendova u svijetu, što potvrđuje i veliki broj naših dugogodišnjih komitenata koji nam vjeruju.

pozadina
piramida
Naši ciljevi

Naš cilj je zadovoljan korisnik naših programskih rješenja. Naša programska rješenja moraju ubrzati svakodnevni rad i ponuditi podatke koji utiču na donošenje kvalitetnih poslovnih odluka. Koliko smo blizu tim ciljevima, pitanje je za naše sadašnje korisnike. Napomenuli bi da je većina naših korisnika, prije našeg, imala jedno ili čak dva programska rješenja koja su morali zamijeniti boljim i efikasnijim. Referentna lista je sastavni dio naših Internet stranica.

pozadina
D element

Naši proizvodi

“Da bi neko izgradio bogatstvo nije potrebno mnogo novca već malo novca, puno discipline i puno vremena”, a mi bismo na to dodali još - i kvalitetan poslovno-informacioni sistem.
Prednost 5D ELEMENTA jeste što je u potpunosti integrisan programski paket te jedan podatak unosite samo jednom pri čemu štedite Vaše dragocjeno vrijeme. Ostale dokumente možete automatski popunjavati već unesenim podacima, dok se naknadni prenos dokumenata u financijsko knjigovodstvo izvršava automatiziranim procesom.
5D ELEMENT je modularni programski paket stoga korisnik za svaki računar kupuje samo one module koje će zapravo i koristiti. Ukoliko se javi potreba, naknadno aktiviranje modula je brzo i jednostavno, kao i prilagođavanje specifičnim zahtjevima svakog pojedinog korisnika.
Svi moduli su kompatibilni sa programima kao što su Microsoft® Excel®, Microsoft® Access® i Microsoft® PowerPoint® što omogućava nesmetane i automatizirane procese u Vašem svakodnevnom radu, importu i exportu podataka.
S obzirom da je naše poslovanje orijentirano isključivo prema zadovoljnom korisniku, obuke su jedna od važnijih tačaka implementiranja naših programskih rješenja. Prelazak sa drugog programskog rješenja ili početak u njegovom korištenju činimo bezbolnim, jer svi naši komitenti dobivaju detaljnu obuku za rad sa programom. Ukoliko ste zainteresirani, uz prethodni telefonski dogovor, možete doći u naš ured gdje izvodimo prezentacije svih programskih rješenja koje u potpunosti možemo prilagoditi Vašim potrebama.
I ne brinite, nakon implementacije niste prepušteni sami sebi jer svim korisnicima koji posjeduju internet konekciju pružamo efikasnu udaljenu podršku putem LogMeIn sistema. To je vrlo brz i učinkovit pristup rješavanju bilo kakvog problema s kojim se susretnete u radu (ne morate čekati da neko od naših uposlenika dođe kod Vas, već se usluga izvršava odmah). Prema našim procjenama, korisnicima uspješno pružamo podršku internet putem/telefonom u 80% slučajeva (gdje se oko 90% upita rješava u roku od 10 minuta), dok tek u 20% slučajeva odlazimo na njihovu lokaciju.
Brza i efektna korisnička podrška kao i orjentiranost na postprodaju je nešto na što smo izuzetno ponosni i što nas izdvaja od drugih. Uz pomoć preporuka zadovoljnih dugogodišnjih komitenata i drugi pronalaze put do nas te nas biraju kao izbor broj 1 kada su ERP sistemi u pitanju. A ukoliko nas kojim slučajem već neko nije preporučio i prvi put čitate o 5th Dimension, kontaktirajte nas već danas da Vam na osnovu Vaših potreba preporučimo poslovno-informaciono rješenje uz pomoću kojeg ćete poslovati brže, fleksibilnije i lakše.

pozadina